Banja Vrujci sobe

Banja Vrujci sobe

Banja Vrujci sobe i apartmani tipa studio. Cene izdavanja soba su pristupačne. Dvokrevetne sobe i trokrevetne sobe u Banji Vrujci. Privatni smeštaj i sobe Banja Vrujci – Vila Šah se nalaze iza bazena, a sobe za izdavanje su kategorizovane od strane Turističke organizacije Mionica.Najpopularnije i najtraženije su svakako dvokrevetne sobe u Vili Šah. Za sve sobe cene su više nego povoljne a zavise od nekoliko faktora tako da je najbolje da nas kontaktirate.

vila-sah-soba-1 vila-sah-soba-2 vila-sah-soba-3 vila-sah-soba-5

Vila Šah je u okolini Banje Vrujci, a poslednjih godina čak i u čitavoj Srbiji, poznata kao vila koja nudi vrlo kvalitetan i povoljan smeštaj različitog tipa, svim posetiocima banje, koji žele da svoj odmor provedu u ovom divnom kraju. Pored apartmana, koji su u vili Šah vrlo traženi, vila poseduje i nekoliko soba, koje su tipa studia, u kojima svoj boravak vrlo lepo možete organizovati i uživati u pravom odmoru. Sve sobe koje vila poseduje vrlo su prostrane, komforne, udobne, i što je vrlo važno potpuno prilagođene dužem boravku u banji, tako da možete potpuno da se opustite u uživate u divnim trenucima koje Banja Vrujci može da vam ponudi.

Iako se nalazi u samom centru banje, vila Šah je okružena prirodom i zelenilom, tako da je pogled iz svake sobe vrlo lep i prijatan za oči, tako da i sa terase ili iz sobe možete uživati u blagodetima prirode, po kojima je ovaj kraj poznat. Sobe su u potpunosti opremljene svim potrebnim elementima, kako vam tokom boravka u našoj vili ne bi ništa nedostajalo. Sve sobe su potpuno nove, vrlo čiste i uredne, a održavaju se redovno, kako bi vaš boravak ovde bio vrlo ugodan.

Dovoljno su prostrane da u njima može boraviti i više osoba, a u zavisnosti od broja osoba sobe mogu biti opremljene i dodatnim krevetima, kako biste imali potpunu udobnost dok boravite kod nas. Frižider i televizor su deo obavezne opreme u našim sobama, a ukoliko vam još nešto od opreme bude potrebno, uvek možete da se obratite našem ljubaznom osoblju, koje će vam sigurno izaći u susret u svim vašim zahtevima, jer mi želimo da svi naši dragi gosti uživaju u našem smeštaju. Cene svih soba koje vila Šah nudi posetiocima veoma su povoljne i vrlo pristupačne, tako da možete potpuno da se opustite i uživate u odmoru, da ne razmišljate ni o čemu.

Ukoliko razmišljate i o tome kako ćete se hraniti dok ste na odmoru, svi posetioci koji iznajme neku od naših soba mogu dobiti i pun pansion tokom svog boravka, tako da je na vama da odlučite šta vam najviše odgovara, mi smo raspoloženi za svaki dogovor i svaku vrstu saradnje. Vila Šah poznata je po tradiciji dobrog gostoprimstva, po ljubaznom osoblju i nadasve po vrlo kvalitetnim smeštajnim kapacitetima, tako da sigurno nećete pogrešiti ukoliko se za nas odlučite kada sledeći put dođete na odmor u Banju Vrujci. Vila Šah može da vam ponudi nezaboravan boravak u Banji Vrujci, u bilo kojoj od naših soba, koje su tipa studio, jer znamo koliko je svima nama važan odmor i koliko ga jedva čekamo.