Banja Vrujci apartmani

Banja Vrujci apartmani

Banja Vrujci apartmani Vila Šah – U svojoj ponudi smeštajnih kapaciteta vila Šah ima i nekoliko apartmana, veličine od 40 do 50 kvadrata, u kojima vrlo lepo možete organizovati svoj odmor u Banji Vrujci. Kada su u pitanju apartmani Banja Vrujci u turističkoj ponudi ima apartmanski smeštaj za svačiji ukus. Apartmani u Banji Vrujci veoma su traženi naročito tokom leta i sezone odmora i kupanja na bazenima tako da je za Banju Vrujci apartman nekada veoma teško pronaći ukoliko se rezervacija ne izvrđi na vreme.

Ono što se ističe kao najveća prednost naših apartmana jeste da su vrlo moderni, u potpunosti opremljeni svim neophodnim pratećim elementima, koji su vam potrebni kako biste potpuno uživali u odmoru. Ono što svakako najviše znači našim gostima, na osnovu našeg dosadašnjeg iskustva, jeste da svi apartmani imaju zasebno kupatilo, koje je maksimalno uređeno i vrlo uredno. U našim apartmanima se obavezno nalaze frižideri, televizor na kome možete gledati satelitske ili kablovske kanale, a sve ostalo što vam bude potrebno uvek možete zatražiti od nas, mi ćemo vam obezbediti sve što budemo mogli, jer želimo da vam boravak u našoj vili bude veoma ugodan i prijatan.

vila-sah-soba-4 vila-sah-apartman

Svaki apartman ima i svoju terasu, na kojoj se nalazi garnitura za sedenje, tako da i iz apartmana možete uživati u divnom pogledu na Banju Vrujci, na prelepu prirodu i divne pejzaže koji našu vilu okružuju, na šetalište i turiste koji su takođe rešili da svoj odmor provedu u ovom divnom kraju. Ukoliko vam je potreban parking, jer dolazite svojim automobilom, i to možete kod nas rezervisati, jer vila Šah raspolaže sa dovoljnim prostorom za parkiranje svih naših gostiju.

Apartmani vile Šah su veoma posećeni tokom čitave godine, a od naših dragih gostiju dobijamo samo reči hvale. Svi apartmani su u potpunosti prilagođeni boravku čitave porodice, tako da svoj odmor možete lepo organizovati i provesti vrlo prijatne trenutke, koje ćete sigurno pamtiti, uz naše gostoprimstvo. Ukoliko ne želite da razmišljate o hrani, u okviru naše vile postoji i kuhinja koja radi tokom čitave godine, pa postoji mogućnost ugovaranja i obroka dok ste u apartmanskom smeštaju. Apartmani u vili Šah se redovno održavaju i vrlo su očuvani, tako da verujemo da će vam boravak kod nas biti veoma ugodan, da ćete toliko uživati da ćete poželeti da stalno budete naši gosti.

Vila Šah nudi prostrane, moderne i vrlo lepo opremljene apartmane u Banji Vrujci po veoma pristupačnim uslovima, a naša najbolja preporuka jesu naši zadovoljni gosti, kvalitet smeštaja i usluge po kome smo vrlo prepoznatljivi, ali i odlična lokacija koja se nalazi u samom centru banje, tako da ne postoji nijedan razlog da nam se ne javite odmah i dođete da uživate zajedno sa nama u idiličnoj prirodi Banje Vrujci.